Snabba lösningar som ger dig mer tid för konst

Är det enda du vill göra under dagarna att skapa konst eller se på film? Känns det som att det tar en evighet att exempelvis laga mat eller städa? Längtar du tillbaka till konsten eller filmen direkt när du har lämnat den? Då hoppas vi att vi kan hjälpa dig! Här ska du nämligen få våra bästa tips på snabba lösningar som ger dig mer tid till det du tycker om.

Dammsug utan att behöva röra dig

Med en robotdammsugare behöver du inte ta ut dammsugaren från städskåpet, sätta sladden i vägguttaget och sen gå runt i hela hemmet för att suga upp damm. Utan istället är det enda du behöver göra att sätta på robotdammsugaren, sen gör den jobbet helt själv. På vissa modeller behöver du inte ens gå till dammsugaren, utan du kan starta den via en app i din telefon. Hur smart!?

Minimera tiden i köket

Gillar du inte att stå i köket och laga mat kan du minimera tiden du spenderar i köket genom att investera i olika köksredskap. Har du till exempel en smart riskokare och en effektiv vattenkokare kan du laga middag på nolltid. Dessutom kan du göra annat medan dina olika komponenter för matlagningen tillreds – redskapet håller nämligen själv koll på tillagningen och meddelar dig när det är färdigt.

Sopsortera i hemmet

Om du sorterar dina sopor och ditt skräp redan från början i olika soppåsar behöver du inte stå vid återvinningen och sortera dem där. Det tar ju betydligt mindre tid att lägga plast, metall, kartong och brännbart i enskilda påsar direkt än att lägga allt skräp i samma påse för att sen dela upp det vid återvinningen. Detta tips sparar dig inte bara tid utan det sparar även på vår miljö!