Ät och drick nyttigt om du vill skapa konst

För att du ska må bra och kunna skapa konst så gäller det att du tar hand om dig själv. Inte bara när det kommer till träning, rörelse och lycka i livet. Det som vi ska fokusera på här är mat och dryck – alltså vikten av att äta och dricka rätt för att du ska ha energi under hela dagen till att vara kreativ.

Det är egentligen inte bara du som ska skapa konst som behöver äta bra – det är även den som vill ta del av konsten som bör göra det. För även den som får intryck av olika konstverk behöver ha tillräckligt med energi för att ens hjärna ska kunna processa det man ser. Om du inte har tillräckligt med energi kan du inte uppleva konsten till fullo.

Snabba lösningar

Om du bara vill se eller skapa konst hela dagarna så kanske du inte har så jättemycket tid över till mat och dryck. Då är det bra att det finns lösningar som du kan ta till dig. Genom att till exempel köpa hem nyttig och hälsosam mat och dryck har du alltid något som ger bra energi i kylskåpet.

En annan lösning är att köpa hem färdigmat. Och då inte den färdigmat med massa socker i. Utan till exempel rödbetsjuice från https://www.apotea.se/rodbetsjuice eller en färdig sallad från lunchrestaurangen i stan. Det finns egentligen inte ursäkter till att inte äta bra mat – inte ens att du inte har tid.