Boende i Åre

Ska du besöka en filmfestival eller gå på något annat evenemang som är relaterade till konst och kultur? Då kan det vara trevligt att under samma vistelse checka in på ett trevligt hotell eller en mysig bostad. Kanske kan du smälla två flugor i en smäll och även uppleva en ny stad? Då kan dessa tips om boende i Åre vara något för dig! Trots att många inte vet om det så är just Åre en stad där det vanligtvis sker en del kulturella evenemang. Har du tidigare inte besökt staden är det helt enkelt dags att passa på!

Varierande möjligheter

I Åre finns det boende i alla prisklasser. Det finns hotell, fjällstugor, AirBnB, vandrarhem, hus och många andra alternativ som du kan hyra eller boka in dig på. Ett av våra favoritalternativ är att hyra en mysig fjällstuga, helst med en skidbacke i närheten så att man när som helst kan sticka ut i backen och ta ett par svängar. Kanske kan du ta med hela familjen och göra det till en liten semester i samband med dina kulturella aktiviteter?

Att tänka på

När du vill hitta någonstans att bo i Åre finns det ett par saker som kan vara bra att tänka på. En av dem är att du försöker hitta och välja ett boende som inte ligger alltför långt ifrån affärer, apotek, sjukhus och så vidare.

I Åre kan det nämligen komma väldigt mycket snö på bara ett par dagar, eller ett par timmar, och då kan det vara svårt att ta sig någonstans. Om du däremot är förberett lite grann och har möjligheten att ta dig till olika platser antingen med bil eller genom att gå finns det inte mycket som kan gå fel. Vi lovar dig att Åre kommer bli en stad du vill åka tillbaka till, speciellt om du ser till att bo bra!