Tre sevärdheter i Sverige

Du har förmodligen upplevt de fantastiska middagarna runt ett stort, socialt bord, där ni allihop sitter utomhus en sommarkväll och grillar god mat på din gasolgrill i takt till bakgrundsmusiken? Detta hör nämligen till sommaren för många, och ärligt talat finns det inte mycket som slår en sådan kväll. 

Sen är det ju som vanligt, att man får nog efter ett tag och att det efter flera gånger inte blir lika roligt. Om du och ditt sällskap gjort detta kväll efter kväll kan det alltså vara dags att hitta på annat. Därför ska du få tre tips på sevärdheter i Sverige som du och ditt sällskap kan variera med mellan middagarna. Utbudet av vad som finns att göra i Sverige är betydligt större än vad man tror. Det är er egen fantasi som sätter gränserna! 

Fotografiska museet 

I Stockholm ligger Fotografiska museet. Där är utbudet av fotografier varierande beroende på vem som ställer ut. Även den som inte är fotointresserad kommer att tycka om detta museum eftersom det inte bara är fotografierna i sig som imponerar. Ta en paus i museets restaurang eller häng där hela kvällen om ni vill – atmosfären är så mysig och är helt klart välkomnande för större sällskap. 

Dalhalla

Trots att konserter inte är aktuellt i nuläget finns det en tid då det kommer igen. Varför inte lyssna på bra musik och samtidigt få en unik upplevelse? Gå på konsert i Dalhalla och fascineras över det öppna taket och scenen som ligger nere i ett kalkstenbrott. Så coolt!

Liseberg

Vem vill inte åka till Liseberg?! Det finns nog ingen som kan säga att de inte tycker om Liseberg. Så ta med dig ditt gäng och ha en heldag på Liseberg – vi lovar att det är roligt trots att man är vuxen. Åk karuseller, köp sockervadd, spela spel och skratta tillsammans. Glöm inte att förboka biljetter bara!