Spännande filmpremiärer för 2021

Har du hört rykten om att det ska komma ut en ny Matrix? Det kanske låter som ett påhitt, men det är helt sant! I slutet av året kommer Matrix 4, återigen med Keanu Reeves som Neo och Carrie-Anne Moss i rollen som Trinity. I december får vi återigen njuta av en unik bioupplevelse och vem vet vad som kommer hända? Det är lite mer spännande än att köpa utemöbler till trädgården (även om det också kan vara en kul upplevelse).

Vi ser också fram emot The French Dispatch, som är Wes Andersons nya kreation. Det råder inga tvivel om att det kommer vara en förtrollande, förbryllande och unik film med en rollista som sådan: Bill Murray, Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Jason Schwartzman och Saoirse Ronan.

Är du ett Bond-fan? No Time to Die kommer att vara Daniel Craigs sista film som agent 007. Även om filmen redan annonseras på Filmstaden kommer den inte ut förrän i oktober. Filmen börjar med att James Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica, men om vi känner gamla James så lär det inte vara fridfullt länge. Innan vi vet ordet av svassar det in en tjusig dam och sedan blir det kaos! Bäst att ställa sin vattenkokare i glas utom räckhåll när kulorna börjar vina genom luften.

Vi får också återse Tom Cruise i Top Gun: Maverick med Val Kilmer, Jennifer Connelly och Jon Hamm med regi av Joseph Kosinski. Den har premiär på Filmstaden den 8:e juli.