Konstnärliga inslag i köket

Vem har sagt att konst bara är till för konstgallerier? Vem har sagt att inte allt kan vara konst? Ingen vi skulle lyssna på i alla fall, för vi älskar att fylla våra hem och våra liv med konstnärliga inslag. Design är också konst och det gäller även inredning. När man hanterar sitt hem som en tom målarduk så ser man genast att det går att fylla alla skrymslen och vrår med inspirerande prylar och pinaler. Vi är inte pryltokiga, utan det handlar snarare om att välja ut några speciella favoriter som inspirerar och inte bara fyller en praktisk funktion.

Ta kaffekoppen till exempel; varför ha en servis med vita, tråkiga kaffekoppar när man kan samla på sig unika koppar här och där. Koppar som verkligen tilltalar. Då får dina besökare också välja sin egen favorit när de kommer över på en kopp kaffe och det är jättemysigt! Bloomingville på Kitchentime är en av våra personliga favoriter just nu. Deras koppar har fina mönster i vackra färger och i kreativa former. Eller ta deras burk i rostfritt stål som exempel: helt unik design i ett abstrakt mönster som föreställer en bild från NASA i vackra glittrande färger.

Men man kan också mixa klassiska favoriter som Höganäs Kermik, Rörstrand och Ittala i en galen mix. Ta en titt på https://www.kitchentime.se/. Vissa dagar känner man för en stilren kopp kaffe i en minimalistisk keramisk kopp från Höganäs, men det förekommer också stunder då man hellre fikar med Mumintrollet eller Snusmumrikern. Så var inte rädd för att ta ut svängarna både i konsten och i ditt eget hem.