Ge bort konst i jul

Nu är det snart jul igen och tankarna börjar kretsa kring vad man ska köpa i julklapp, vad man ska laga för mat och vad man ska baka för kakor till årets firande. Vi tycker att alla borde ge konstnärliga julklappar till sina nära och kära för vi behöver alltid mer konst i världen! Kultur berikar både själ och sinne, så även om moster Anna har önskat sig utemöbler från House Doctor kan du överraska henne med en tavla, ett inramat foto eller ett art print istället.

För oss som älskar konst är det naturligt att gå på konstgallerier, museer och investera i konst som vi beundrar, men det är många som aldrig kommer iväg till det där galleriet eller museet, även om de verkligen skulle vilja. Så genom att ge dem konst i julklapp berikar du deras liv och påminner dem om hur häftigt det är med konst! Om du målar tavlor kan du enkelt göra art prints av dina alster eller köpa andras konst på nätet i form av posters och art prints. Det finns hur mycket som helst på nätet (liksom recept från bloggare) och utbudet omfattar alla olika typer av konstformer och stilar.

Art prints och posters brukar inte alls vara dyra vilket också är ett stort plus! Mycket billigare än riskokare från Champion. Man kan också beställa ramar i olika färger och material när man beställer en poster, för smidighetens skull. Vi hjälper gärna till med lite tips så hör av dig om du behöver hjälp med att hitta en fin julklapp på nätet.